Leopard Skirt for Women Midi Length High Waist Silk Satin Elasticized Cheetah Skirts

Style:Leopard Print Casual,Material:SILK And Polyester
Occasions:the pencil skirts is suitable in party,wedding,club,night out or other special occasion
Care instruction: Gentle Machine Wash Cold / Hand Wash / Hang or Line Dry.

Amazon.com Price: $25.99 (as of 05/04/2022 08:03 PST- Details) & FREE Shipping.

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Add to compare
Categories: , ,

Leopard Skirt for women Midi Length High Waist Silk Satin Elasticized Cheetah Skirts

Size Guide:

S—-Waist: 28.35 inch—-Hip: 37.01 inch—Skirt Length: 27.17 inch
M—-Waist: 29.92 inch—-Hip: 38.58 inch—Skirt Length: 27.95 inch
L—-Waist: 31.50 inch—-Hip: 40.16 inch—Skirt Length: 28.74 inch
XL—-Waist: 33.07 inch—-Hip: 42.52 inch—Skirt Length: 29.53 inch

About Size Customer Questions & Answers:

1.Question:I’m 5’0 128lbs with a 40in hips. Would a small or medium fit me?
Answer:Medium

2.Question:Im a 5’3 165 pds do you think XL would fit me?
Answer:Yes, Im 5’4 140 and the large fits me with plenty of room, in fact i could have ordered a medium.

3.Question:I’m us sz16 Will Clark fit?
Answer:I’m between a size 10-12 and ordered x large.satin isn’t forgivable and wanted to be able to move .

4.Question:I’m 5’ and weigh 110 but have a tummy ( 29” waist) would you recommend a size medium? Thank you
Answer:I’m 5’1 135 w/tummy. I own the medium. I love it.

5.Question:I’m 5’6” us 8/10 with fairly curvy hips. Would a medium or large fit me?
Answer:I’m typically a 4-6 and ordered a medium and it fit me well if that helps. Seems like this runs a bit small

6.Question:Hi I’m between a size 8/10 what size would you recommend ordering?
Answer:medium. I am a 10-12 and ordered a large. Love it!

7.Question:I’m a size us 12… i don’t want the skirt too tight since i would style this skirt with my shirt tucked into it so would you suggest l or xl?
Answer:Yes. Xl would work well.

8.Question:I’m us size 6, what size should I get?
Answer:I’m us size 2-4 and I got small. I would recommend you get the M. I think it looks better if it’s not too tight.

9.Question:I’m 5’8 and 135lbs, what size would you recommend?
Answer:Small

Style:Leopard Print Casual,Material:SILK And Polyester
Occasions:the pencil skirts is suitable in party,wedding,club,night out or other special occasion
Care instruction: Gentle Machine Wash Cold / Hand Wash / Hang or Line Dry.
New Style, Fashion Leopard Print Skirt for summer
Note: Please refer to our detailed size chart on the image before you order.For the size question, please refer to the size question and answer detailed description, choose the size that suits you, thank you

Specification: Leopard Skirt for Women Midi Length High Waist Silk Satin Elasticized Cheetah Skirts

Brand

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leopard Skirt for Women Midi Length High Waist Silk Satin Elasticized Cheetah Skirts”

Leopard Skirt for Women Midi Length High Waist Silk Satin Elasticized Cheetah Skirts
Leopard Skirt for Women Midi Length High Waist Silk Satin Elasticized Cheetah Skirts

Amazon.com Price: $25.99 (as of 05/04/2022 08:03 PST- Details) & FREE Shipping.

Alltoprate.com
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart